Direct meer weten? Stuur ons  of bel: +31 (0)252 527 666 Disclaimer
 

ATN Home


Compleet dienstenportfolio
Bij ATN Beveiliging ontwikkelen we complete beveiligingsinfrastructuren voor verschillende doelen. We brengen advies uit en we ontwikkelen, installeren en implementeren systemen volgens de normen van Bouwbesluit 2012.
   
 
Alle beveiliging onder één dak

ATN Beveiliging levert de mensen, de kennis en de hard- en software die nodig is voor beveiliging in de ruimste zin van het woord.

Met behulp van mens en techniek komt ATN tot een beveiligingsaanpak. Als gecertificeerd beveiligingsbedrijf voldoet ATN volledig aan de regeling "Borg Beveiligingsbedrijf" van het Centrum voor Criminaliteitsbestrijding en Veiligheid, kortweg CCV.

ATN Beveiliging is adviseur, aanbieder en installateur van professionele beveiligingsinstallaties en methodes. Daarnaast leveren we de mensen die nodig zijn voor de personele bezetting, zoals surveillanten, video-surveillanten, alarm- en meldkamermedewerkers, bewakers, beveiligers en receptionisten. 

Het is een fijn en geruststellend idee dat een professioneel beveiligingsbedrijf als ATN, zowel tijdens drukke als relatief rustige tijden, alle bewegingen doorziet. In winkels, gebouwen, garages, op terreinen en ver daar buiten. Zelfs als er niemand lijkt te zijn, is ATN actief en in staat om effectief op te treden.

ATN beheert met toestemming van het Ministerie van Veiligheid en Justitie haar core business tot in de details. ATN staat voor preventie, verantwoorde en persoonlijke dienstverlening.

 
Nieuwsbrief ATN
Blijf op de hoogte van nieuwe beveiligingsontwikkelingen. Meld u aan voor de nieuwsbrief.