ATN beveiliging grote winnaar The Guts Award

ATN beveiliging is de grote winnaar van The Guts Award 2016 en mag zichzelf dan ook ‘onderneming met het meeste lef’ van Businesspark Nieuw-Vennep Zuid noemen. Op donderdag 22 september sleepte ATN beveiliging bij de feestelijke award uitreiking zowel de jury- als de publieksprijs in de wacht.

Populaire buur

The Guts Award stond in het teken van de pijlers toekomst, innovatie en succes. Alle bedrijven van het businesspark konden zich opgeven. Uit de strenge juryselectie bleven er echter zes over die door de vakjury werden onderworpen aan een bedrijfsbezoek. ATN beveiliging was een van deze zes bedrijven. Ronald Zoet, algemeen directeur ATN beveiliging: “Op een woensdag kwam de vakjury langs die wij een ochtend hebben meegenomen in onze bedrijfsprocessen”. Op basis van het bedrijfsbezoek werd ATN geselecteerd tot een van de finalisten en mochten ze voor de publieksprijs een korte pitch houden. Zoet: “Op basis van geklap en gejoel werd bepaald wie naar huis ging met de publieksprijs. Ik heb een hekel aan pitchen maar heb in een kleine drie minuten weten te verwoorden wie wij zijn en waar wij voor staan.” En dat vond het publiek ook. ATN beveiliging won de publieksprijs van medefinalisten Boekuwzending.com en CTS Group en werd later op de avond ook door de vakjury onderscheiden als meest innovatieve bedrijf.

ATN beveiliging sleepte zowel de publieks- als de juryprijs in de wacht

Goed luisteren sleutel voor winst

Volgens de vakjury heeft ATN beveiliging zich van de andere finalisten onderscheiden door te allen tijde goed te luisteren naar haar personeelsleden en stagiairs.

Karin Moerkerk, juryvoorzitster The Guts Award:

“Hun ideeën kunnen precies zijn wat je bedrijf nodig heeft om verder te komen”.

Zoet: “ We zijn ontzettend blij met beide onderscheidingen en hadden nooit verwacht dat we zowel door het publiek als door de vakjury zouden worden aangewezen als winnaar. Het is bijzonder en wij zijn erg blij met de waardering. Door de korte, directe lijnen binnen ons bedrijf kunnen wij onze klanten direct bedienen. Ik ben blij dat dit zowel bij de vakjury tijdens het bedrijfsbezoek, als bij het publiek tijdens onze pitch niet onopgemerkt is gebleven.”

 

 

net10: all-in-one toegangscontrole, videomanagement en gebouwbeheer

net10 is het nieuwe Paxton ‘out-of-the-box’ building intelligence systeem. Het systeem dat voorziet in toegangscontrole, videomanagement en gebouwbeheer is speciaal ontworpen om de afnemers veiligheid, gemak en een fikse energiebesparing op te leveren. ATN was bij de Paxton Launch Tour en sprak daar met Stefan van der Velden, Sales Director Benelux:

“We hopen dat we hebben bereikt wat we wilden: het ontwikkelen van een ‘out-of-the-box’-systeem dat direct veiligheid, gemak en energiebesparing biedt”.

Lees verder

4K beveiligingscamera verovert markt

De beveiligingsmarkt is continu in ontwikkeling en in navolging op de Full HD beveiligingscamera is het afgelopen jaar de 4K camera geïntroduceerd. Sony, die als eerste de 4K broadcast camera introduceerde heeft eind 2015 hun 4K camera voor de professionele beveiligingsmarkt gelanceerd. Wat is de 4K camera nu eigenlijk en wat maakt de 4K camera anders dan andere beveiligingscamera’s? ATN sprak met Friso van de Nes, Key Account Manager Sony Benelux:

 

“De Sony SNC-VM772 is één van de meest geavanceerde camera’s en geeft met zijn hoge resolutie en 1 inch. beeldsensor vlijmscherpe beelden…. Ook in moeilijke lichtomstandigheden zoals donker en tegenlicht!” 

Lees verder

ATN beveiliging stelt voor…. Bas Meiland

Elke maand stelt een personeelslid zich aan de hand van vier vragen aan u voor. Deze maand is het woord aan Bas Meiland. Hij is 38 jaar, woont in Noordwijk en is sinds april 2015 werkzaam als service- en onderhoudsmonteur.

Bas Meiland Wat is je achtergrond?

Voor mijn opleiding aan de MTS in Leiden heb ik bij Elpro in Nieuw Vennep stage gelopen. Na mijn stage ben ik voor hetzelfde bedrijf aan de slag gegaan als monteur. In eerste instantie was ik voornamelijk werkzaam in de telecom- en dataopdrachten, maar na verloop van tijd merkte ik dat de beveiligingstechniek mij veel meer aansprak. Via verschillende grote bedrijven ben ik doorgegroeid tot servicemonteur beveiliging en later servicetechnicus. Gedurende de jaren heb ik mij voornamelijk toegespitst op brandmeldinstallaties. De afwisseling in het werk én het feit dat geen enkele dag hetzelfde is spreekt mij ontzettend aan. Als de klant na afloop van mijn bezoek tevreden is dan is mijn werk pas afgerond.

Hoe ben je bij ATN terecht gekomen?

Via, hoe kan het ook eigenlijk anders, Ronald Zoet (red.: directeur ATN). Ronald Zoet ken ik nog van mijn eerste werkgever, waar ik samen met hem gewerkt heb. Een uitnodiging voor een kop koffie was voldoende om, tijdens een prettig gesprek, de overstap naar ATN te maken.

Wat hoop je binnen ATN te bereiken?

Het is mijn doel de service-afdeling van ATN verder te professionaliseren en ervoor te zorgen dat het hoge kwaliteitsniveau gewaarborgd blijft. Als servicetechnici ben je het visitekaartje van het bedrijf. Een dergelijke rol is mij op het lijf geschreven. De omgang met onze zeer diverse klantenkring bevalt mij dan ook erg goed. Het valt mij op én is erg leuk om te ervaren dat wij als ATN nog veel klanten van het eerste uur hebben. Aan ons de taak om deze tevredenheid bij alle klanten te creëren/te behouden.

Wat zijn je ambities?

In de toekomst lijkt het mij erg leuk om door te groeien tot projectleider. Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de inkoop van de materialen, stuur je de monteurs aan en begeleid je deze in hun werkzaamheden. Door mijn ruime ervaring in de buitendienst hoop ik mijn kennis over te kunnen dragen.

 

Ronald Zoet, ATN beveiliging: “Brutale roof had eenvoudig voorkomen kunnen worden”

Afgelopen maand was een Nederlandse profvoetballer slachtoffer van een brutale roof. Terwijl de voetballer voor werk in het buitenland verbleef, poseerden drie gemaskerde mannen met opgestoken middelvingers voor de in zijn woning aanwezige camera’s om vervolgens zijn huis te doorzoeken en met een behoorlijke waarde aan persoonlijke eigendommen de woning te verlaten. Het zien van de beelden en foto’s wekt bij een ieder walging en boezemt angst in: had dit voorkomen kunnen worden? Ronald Zoet, Directeur ATN: “Het is frustrerend. De hele roof had eenvoudig voorkomen kunnen worden. Wanneer de camera’s waren aangesloten op een Video Alarm Centrale waren de daders op heterdaad gepakt en hadden ze nu nog vastgezeten”. Lees verder

ATN beveiliging gaat ‘s werelds grootste automatische parkeergarage in Koeweit beveiligen

In navolging op de camerabeveiliging van de volautomatische parkeergarage aan de Noordwal-Veenkade, volgt ATN beveiliging Palis® naar Koeweit.  Sylvester Schipper, projectmanager Palis®: “We zijn ontzettend tevreden over onze samenwerking met ATN. Aangezien wij parkeergarages wereldwijd opleveren is het belangrijk dat je partners en onderaannemers hebt op wie je kan vertrouwen en bouwen. In Koeweit-stad gaan wij de grootste volautomatische parkeergarage ter wereld bouwen. We hebben ATN in navolging op Den Haag gevraagd offerte uit te brengen en hebben hier begin januari officieel opdracht voor gegeven. Met het geven van deze opdracht gaan we een langdurige samenwerking aan waarbij wij met ATN meerdere internationale projecten gaan vormgeven.

 

Project Noordwal-Veenkade

Palis® is een internationaal bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van volautomatische parkeergarages. Ze zijn verantwoordelijk voor de bouw en inrichting van de volautomatische parkeergarage aan de Noordwal-Veenkade. De gemeente Den Haag heeft het gebied aan de Noordwal-Veenkade verbouwd waardoor er respectievelijk 60 parkeerplaatsen zijn verdwenen en in de toekomst, vanwege de herinrichting van het omliggende gebied, nog meer zullen verdwijnen.Om voor de bewoners voor voldoende parkeergelegenheid te zorgen heeft de gemeente ervoor gekozen, bij gebrek aan bovengrondse ruimte, deze ondergronds, onder de gracht aan te leggen. Lees verder

B2B dagen Weesp van 20 en 21 januari opnieuw groot succes!

Op woensdag 20 en donderdag 21 januari werd voor ondernemers uit Weesp en omgeving de Weesper B2B-dagen georganiseerd. Bosch Car Service aan de Hogeweyselaan in Weesp werd voor de gelegenheid omgetoverd tot een heuse beurshal.

 

Collectieve beveiliger

ATN beveiliging nam als collectieve beveiliger deel aan de beurs. Rein van der Toorn, beveiligingsadviseur voor de regio Weesp: Lees verder