Direct meer weten? Stuur ons  of bel: +31 (0)252 527 666 Disclaimer
 

ATN Home


Het draait om uw veiligheid
Het ontbreken van een veilige werk- en leefomgeving brengt de nodige risico’s en (eventuele) schadeposten met zich mee. ATN streeft ernaar ondernemingen, instellingen en evenementen te ontdoen van deze risico’s. Voor ons draait alles om uw veiligheid! We ontwikkelen voortdurend nieuwe oplossingen en bieden met ons uitgebreide productportfolio een passend antwoord voor ieder beveiligingsvraagstuk.
   
 
Voelt u zich veilig?

De meeste mensen voelen zich veilig, totdat het een keer mis gaat. Calamiteiten veroorzaken onrust, stress en onzekerheid. Het voorkomen van een onveilige situatie is beter dan deze uiteindelijk op te lossen. Wat kan ATN hierin voor u betekenen?

De overheid en verzekeringsmaatschappijen hebben voor een aantal vormen van beveiliging strikte normen vastgesteld. Zo krijgt een object, op basis van zijn kenmerken en eigenschappen, een beveiligingsklasse toegekend. Alleen door het Ministerie van Veiligheid en Justitie erkende beveiligingsbedrijven mogen objecten van beveiliging voorzien.

ATN gaat verder dan de norm
ATN is niet alleen door het Ministerie van Veiligheid en Justitie erkend, maar gaat nog een stapje verder. Wij willen bedrijven en instellingen de hoogst mogelijke veiligheid bieden. Calamiteiten nemen af wanneer je, voordat een probleem zich daadwerkelijk manifesteert, al kunt ingrijpen. Hierbij kijken wij te allen tijde objectief naar het prijsniveau van de beveiliging, de daadwerkelijke veiligheidsrisico's waaraan u wordt blootgesteld en de veiligheidsnormen die zijn vastgelegd.

Door ons voortdurend toe te spitsen op onderzoek, analyse en de verbetering van onze producten kunnen wij u een uitgebreid productportfolio bieden.

 
Nieuwsbrief ATN
Blijf op de hoogte van nieuwe beveiligingsontwikkelingen. Meld u aan voor de nieuwsbrief.